OVER ONS

"Je moet in iets geloven, onze is cultuurtoerisme"

Lubowski Kadila

Introductie
Anchor Adventures is opgericht door Lubowski Kadila, een jonge en ambitieuze Namibiër die vanwege zijn onverzadigbare verlangen naar reizen, bewondering voor de schoonheid van zijn land, zijn mensen en ongerepte landschappen Anchor Adventures heeft opgericht. We bestaan niet alleen om het land en al zijn geschiedenis, attracties en schoonheid met u te delen, maar wij willen u dit ook laten ervaren.
 
Anchor Adventures is een touroperator die zich specialiseert in tours met sociale interactie met lokale inwoners, inzicht in de culturele diversiteit (plus overeenkomsten), avontuur en het verkennen van de overvloedige wilde dieren verspreid over het hele land.
Wij geloven in duurzaam toerisme en een rechtvaardig gebruik van al onze hulpbronnen, waardoor de schoonheid van het land behouden blijft, bescherming van alle erfgoed en dieren in het wild. Wij stellen ons als doel alle gasten een eenmalige route door Nambie en zijn buurlanden ( Zambia, Botswana en Zuid Afrika) te bieden, zodat u sprakeloos wordt. De belevenissen van deze reis en de mooie vakantie foto´s zullen u nog lang laten nagenieten.
Aangeboden mogelijkheden:
  • Reizen door het hele land

  • Begeleide touren door de townships

  • Samenstelling van de routes

  • Boeking van accomodaties en transport

  • Georganiseerde en individuele rondreizen

Lubowski Kadila

Directeur

Reisleider en gids

Anchor Adventures Namibia

Bel ons nu op

+264 81 3776122

+49 177 956 1391
E-Mail naar
lubowski@anchoradventures-namibia.com

proudly

Namibian

in cooperation with

IMG_8479.JPG

@anchoradventuresnamibia

Contact us

Lubowski Kadila

+264 81 377 6122 

+49 160 9461 9462

lubowski@anchoradventures-namibia.com