ONZE ROUTES

Anchor Adventures wilt uw Namibische reisdromen waar maken en daarom stellen we elke reis individueel geheel naar uw wensen voor u samen. Om u op weg te helpen naar de mogelijke routes hebben wij vier voorbeelden voor u gemaakt van verschillende routes en vervoersmogelijkheden. U krijgt hiermee een goed inzicht hoe men in Namibie en Botswana en Zuid-Afrika gereist kan worden. Elke route kan met accomodatieswens gecombineerd worden, van campings tot luxushotels. Als u meer avontuur zoekt, neem dan contact met ons op voor uw persoonlijk reisvoorstel.

 OMBILI ROUTE

Ombili is in het Oshivambo het woord voor vrede. Deze route geeft u de mogelijkheid om de schoonheid van Namibië, van het noorden tot het zuiden te ontdekken. Hierbij garanderen wij dat u, uw innerlijke rust vindt in het uitgestrekte land. De reis start in het hoge noorden van Ondangwa, waar u de autentische Namibische cultuur en hun manier van leven leert kennen voordat we naar het Etosha Nationaal park op safari gaan om de Big Five te spotten. Op de weg naar de kust maken we een stop bij de Twyfelfontein om de beschilderde rotsen te bekijken die bij Unesco werelderfgoed horen. Hierna gaat de reis verder door de Namib woestijn naar de mooie duinen van de Sossusvalei. Het eindstation is de twee na grootste Canyon ter wereld - de Fish River Canyon. 

Duur:              14 - 20 dagen

Optie's:          Individuele rondreis of georganiseerde rondreis

Camping reizen beginnend vanaf 2100€*

Reizen met lodges beginnend vanaf

2950€*

OSHETU PACKAGE

Deze route start op het 200 meter hoge waterberg plateau waar u meteen bij het begin van de reis de kans hebt om een dier van de big five te zien, de buffel. Daarna gaat de reis verder richting het noorde naar Onhula Traditional village, om het traditionele leven te leren kennen voordat u op safari gaat in het Etosha nationaal park, houd u camera bij de hand. De Soitzkoppe bergen is een bestemming dat u zeker niet moet missen, de zonondergangen zijn spectaculair, het maakt niet uit of u in een lodge overnacht of op de campingplaats.Tijdens een super mooie rit met afwisselende landschappen bereikt u de kust van Swakopmund, waar u vele super activiteiten tussen de kust en de zee kunt kiezen. Tenslotte reist u naar Omaruru, waar u de stam van de Hereo van dichterbij leert kennen.

Duur:              12-14 dagen

Optie's:          Individuele rondreis of georganiseerde rondreis

Reizen met lodges beginnend vanaf

2800€*

Camping reizen beginnend vanaf 1950€*

 OMEYA ROUTE

Omeya is het Oshivambo woord voor water.

Deze reis start met een safari naar de luipaarden in het Okonjima Game Reserve en een bezoek aan de Cheetah Foundation, die zorgt voor de overleving en het behoud van het snelste zoogdier ter wereld, de Cheetah.Vervolgens gaat uw reis verder naar het noordwesten en wel naar Tsumkwe, waar vandaag de dag de stam van San nog leeft. U zult hun leren kennen en ziet u ook hoe men vroeger vuur maakte zonder aansteker of lucifers. Hierna gaat de reis verder naar het noordoosten voor een kano- en boottochten over de Okavango rivier voordat we verder gaan naar Ondangwa, waar men de traditionele Aawambo stam zien kan.Hierna bereiken we Estosha National park. Met zijn rijke wildlife is het het twee na grootste nationale park van Afrika.

Duur:             8 - 12 dagen

Optie's:          Individuele rondreis of georganiseerde rondreis

Camping reizen beginnend vanaf 2350€*

Reizen met lodges beginnend vanaf

3100€*

 EXPRESS NAMIBIA ROUTE

Het express pakket is een snelle maar uitgebreide reis met de highlights van Namibia voor iedereen die graag rondreizen maakt. De reis start in het zuiden van Windhoek waar de wind de hoge duinen van de Sossusvlei gemaakt heeft. De Sesriem Canyon kunt u daarbij ook bezoeken. De volgende bestemming is Swakopmund, de enige plaats op de wereld waar de woestijn bij de zee uitkomt. Verder gaat de reis naar Etosha Nationaal park voor een spectaculaire safari, hier zult u zien hoeveel wilde dieren Namibie te bieden heeft. Als laatste stoppen krijgt u een indruk van de Namibische Cultuur tijdens een stop in Ondagwa.

Duur:             8 -10 dagen

Optie's:          Individuele rondreis of georganiseerde rondreis

Camping reizen beginnend vanaf 1950€*

Reizen met lodges beginnend vanaf

2450€*

*De weergegeven prijzen zijn per persoon. Prijzen kunnen variëren op basis van beschikbaarheid van hotels, tarieven en groepsgrootte.

proudly

Namibian

in cooperation with

IMG_8479.JPG

@anchoradventuresnamibia

Contact us

Lubowski Kadila

+264 81 377 6122 

+49 160 9461 9462

lubowski@anchoradventures-namibia.com